Sopron

Megóvják Sopron környezeti és természeti értékeit

Megóvják Sopron környezeti és természeti értékeit
Egyedülálló Zöld Együttműködést írt alá Sopron környezetéért és természeti értékeinek megóvásáért a soproni önkormányzat és több mint egy tucat szervezet és intézmény.

A Zöld Együttműködés aláírói között Sopron Önkormányzata, a Soproni Rendőrkapitányság, a Soproni Polgárőrség, a Tanulmányi Erdőgazdaság, a Sopron és Környéke Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Kft.  a Sopron és Környéke Vízmű Zrt., a Sopron Holding Zrt., a Soproni Városszépítő Egyesület, a Horgászegyesület, a Fertő-Hanság nemzeti Park, a Fertő-táj Vadásztársaság.


Zöld Együttműködést írt alá Sopron környezetéért és természeti értékeinek megóvásáért a soproni önkormányzat és több mint egy tucat szervezet és intézmény

Egyedülálló Zöld Együttműködést írt alá Sopron környezetéért és természeti értékeinek megóvásáért a soproni önkormányzat és több mint egy tucat szervezet és intézmény

 Dr. Simon István alpolgármester az aláírás alkalmával hangsúlyozta: a példaértékű és országosan is egyedülálló együttműködésben az az eddigi összefogás folytatódik, alakul át és teljesedik ki, amelynek eredményességét a soproniak eddig is megtapasztalhatták a hulladék-kommandó munkája során.


Forrás: fidesz.hu

-kt-