Sopron

Fellegi: A jelenlegi magyar Kormánynak is bátor tettekre van szüksége

Fellegi: A jelenlegi magyar Kormánynak is bátor tettekre van szüksége
Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter is részt vett a Páneurópai Piknik 22. évfordulóján Sopronban 2011. augusztus 20-án.
Az eseményen, amelyen részt vett Molnár Ágnes fejlesztéspolitikai koordinációért felelős államtitkár is, a tárca vezetője felavatta a megújult Páneurópai Piknik Emlékparkot. 

Fellegi Tamás


A Páneurópai Piknik a határok nélküli Európa és a közös európaiság kialakulásának tartós és történelmi jelképévé vált  –  emlékezett vissza a 22 évvel ezelőtti eseményekre Fellegi Tamás.

A jelenlegi magyar Kormánynak is bátor tettekre van szüksége – emelte ki Fellegi Tamás. Az elmúlt egy évben Magyarország a szabadság és a szuverenitás útjára lépett, hiszen a Kormány döntéseivel és cselekedeteivel a nemzeti érdekek érvényesítését helyezi előtérbe – mondta a miniszter. Magyarország az Európai Unió soros elnökeként is határozottan bizonyította, hogy már nem passzív elszenvedője, hanem aktív részese az európai politikának, és képes félelem nélkül, felelősen dönteni saját sorsa felől – mutatott rá a nemzeti fejlesztési miniszter.-kt-